Borókabogyó egész

9000 Ft (tart. ÁFA)

Cikkszám: 11,012,000,051,051 Kategória: Címke:

Leírás

A borókabogyó egész, kiváló vadhúsokhoz, főzéshez, sütéshez, szárazáru és sonka készítéséhez. Nem mellesleg a gin készítés alapja…

A közönséges boróka (Juniperus communis) a ciprusfélék családjába tartozó örökzöld növényfaj.

Fűszerként frissen vagy szárítva, egészben vagy őrölve használjuk – különösen a vadhúsokhoz, de mártások, pácok ízesítésére, sőt, húsok füstöléséhez is kitűnő. Kellemes illata miatt a húspácok és húsfüstölő szerek egyik legfőbb alkotórésze. A grillezett húsok borókás füstben finom aromás ízt kapnak. Az egészben vagy felezve használt borókabogyó egész tálalás előtt ki kell szedni az ételből. Használják főzelékek, saláták, savanyú káposzta, marinírozott halételek, sonkapácok ízesítéséhez is.

Ha nem szeretne vesződni a sonkák fűszerezésével, válassza a Dósa Fűszer Kft – Fűszeres Sonkapác termékét, amit megtalálhat itt. Ez az egyik sláger termékünk, ne habozzon kipróbálni!

Amennyiben ki szeretné próbálni az általunk forgalmazott, tiszta bükkfaaprítékot, kattintson ide!

Ha a GIN készítésről szeretne többet megtudni, ajánljuk a következő oldalt: GINKOVÁCSOK.

 

További információk

Tömeg N/A
Súly

1

Egységár

9000