Érlelésgyorsító adalékkomplex szárazárukhoz SRE-2 h.

2260 Ft (tart. ÁFA)

Cikkszám: 11 015 007 001 011 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Érlelésgyorsító adalékkomplex szárazárukhoz való adalékanyag keverék, SRE-2 helyettesítő termék. Ajánlott adagolása: 1,2-1,5 %.

Mennyiség: 1 kg / csomag – 10 kg masszához ebből 12-15 dkg-ot kell adagolni.

Összetevők: terméklap szerint. 

Származási hely: Magyarország
Felhasználási javaslat: csak szárazárukhoz, 1,2-1,5 %-ban. Nagyon fontos, hogy az adalékkomplex használatához megfelelő, 12-25 °C közötti teremhőmérsékletet kell biztosítani a termékelőállítás teljes folyamata alatt, ami magában foglalja a szárítást, füstölést és érlelést is! Amennyiben ez nem biztosított és a termék 25°C-ot meghaladó közegbe kerül, az a termék megsavanyodását fogja okozni.

Amennyiben a felhasználók betartják az ajánlott adagolási útmutatót, úgy szavatoljuk, hogy a készárukban mérhető adalékanyagok mennyiségei a törvényben meghatározott határértékeket nem fogják túl lépni. Eltérő adagolás esetén, illetve más egyéb adalékok hozzáadása esetén felelősséget nem vállalunk!

Élelmiszeripari felhasználásra!

Amennyiben nem szárazárukhoz (a linken elolvasható, pontosan mit is nevezünk szárazárunak) keres adalékanyagokat, hanem pácoláshoz, itt megtalálja: Injekta SB fecskendőpác, illetve Injekt 35 pácadalék.

Az érlelésgyorsító adalékkomplex szárazárukhoz SRE-2 helyettesítő használatát kisüzemi keverékeinkhez ajánljuk, 1,2-1,5 %-os adagolásban az alábbiak szerint:

Vékony kolbászokhoz, 10 kg massza esetén 12 dkg (1,2 %). Ilyenek a gyulai csemege és gyulai csípős kolbász, valamint a csabai kolbász keverékek.

Vastag kolbászokhoz, 10 kg massza esetén 15 dkg (1,5%). Ilyenek a paprikás csemege és csípős vastagkolbász keverékeink.

További információk

Tömeg 1,02 kg
Súly (kg)

1

Egységár

2000