Aszkorbinsav (antioxidáns) – 1 kg
4 800 Ft
Leírás
Az aszkorbinsav, közismert nevén C-vitamin, természetes antioxidáns, melyet széles körben alkalmaznak az élelmiszeriparban a termékek frissességének, színének és minőségének megőrzésére. Por formájában, tiszta állapotban kerül forgalomba, könnyen oldódik vízben, íze enyhén savanykás.
Felhasználási területek:
-
Húskészítmények, felvágottak, kolbászok, szalámik színvédelme, oxidáció elleni védelem
-
Zöldség- és gyümölcskészítmények, befőttek, lekvárok szín- és vitaminmegőrzése
-
Italok, üdítőitalok, pékáruk, egyéb feldolgozott élelmiszerek antioxidáns védelme, tartósítása
Előnyök:
-
Megakadályozza az élelmiszerek hanyatlását, segíti a természetes színek megőrzését
-
Támogatja a frissesség és minőség hosszabb ideig történő fenntartását
-
Biztonságos, adalékként világszerte engedélyezett
-
Nem allergén, glutén- és laktózmentes
Adagolás: Kizárólag technológiai célból, jellemzően 0,1–0,5g/kg élelmiszerhez adagolva.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, jól zárható, fénytől védett csomagolásban.
Származási hely: Kína
Egységár:4800.-Ft/kg
További információk
Tömeg | 1 kg |
---|---|
Egységár |
4,800 Ft |