Leírás
Steak krumpli fűszersó
Hogyan lehet olyan steak krumplit enni, mint az éttermekben? Így: megsütöd a krumplit és megszórod ezzel: fokhagymás, roppantott borsos, paprikás fűszerkeverék, kis extrával! Bármilyen sültkrumplihoz, hasábburgonyához jó. Mi a padlizsánt, édesburgonyát és a cukkinit is szeretjük és ezzel fűszerezzük. Grillezéshez, sütéshez is kiváló. Jó étvágyat!
Összetevők: vákuum só, természetes fűszerek, természetes füstkivonat.
Származási hely: Magyarország
Felhasználási javaslat: Ízlés szerint.
Ugye milyen jók a grillezett zöldségek? De ne állj meg itt, próbáld ki a különféle húsokhoz optimalizált fűszerkeverékeinket is! Irány a húspult, a steak krumpli mellé kerülhet más is arra a grillrácsra.
Grillhús keverékeink:
Sertés sült fűszerkeverék – erről mindig a tarja jut eszembe…
Sült csirke fűszerkeverék – ezzel nem lehet mellé lőni, pláne, ha a gyerekek is ott lesznek!
Grill fűszerkeverék – bármilyen húshoz, és végre valami CSÍPŐS!
Flekken fűszerkeverék – paprika mentes, általános keverék, bármilyen húshoz
Argentin fűszerkeverék – hagyományos fűszerek egyvelege, új kombinációban. Mindenképpen kóstold meg!
Hal fűszerkeverék – sült halhoz, hekkhez első osztályú!
Ha pedig igazi ínyenc vagy, akkor elő a marhával! Magunk ellen beszélünk, de egy igazán jó steak elkészítéséhez nincs másra szükséged, mint egy kis egész tarkaborsra és jó minőségű, nagy szemű sóra. Nálunk ezeket is megtalálhatod, persze!
Hamburger fűszerkeverék – igazi, szaftos hamburgerhúsokhoz!
Ha pedig már a hamburger készítésbe is bele vágtál, akkor elérkeztél oda, hogy a grillkolbászokat is magad csináld! Ebben is tudunk segíteni:
Grillkolbász fűszerkeverékeink:
Bajor grillkolbász fűszerkeverék
Fokhagymás grillkolbász fűszerkeverék
Magyaros grillkolbász fűszerkeverék
Pikáns grillkolbász fűszerkeverék
Gyros ízesítésű grillkolbász fűszerkeverék
A módszer ugyanaz, mint a hamburger fűszerkeverék esetében, csak a kész masszát kell még vékony juh- vagy sertésbélbe tölteni.
Álljunk meg egy szóra! Azt kérdezed: Mitől lesz valami füst ízű?! Mi az, hogy természetes füst kivonat!? Itt az idő, hogy megtudd: ez bizony tényleg füst. Úgy készül, hogy hatalmas mennyiségben égetnek el tiszta, egészséges bükkfát, majd ennek a füstjét vízzel telt tartályokon engedik át. Ezt a füstös levet ezután hatalmas silókba szivattyúzzák fel, ahol állni hagyják, ami egy idő után különböző frakciókba rétegződik. A káros gázok felgyűlnek a tetején, a kátrány pedig az alján, ezeket eltávolítják, a további frakciókat kiszivattyúzzák, majd az elérni kívánt ízhatásoknak megfelelően összekeverik. Ez pedig innentől már kiváló élelmiszeripari alapanyag!