Magyar pirospaprika őrlemény

6900 Ft34000 Ft (tart. ÁFA)

Cikkszám: 11,012,000,006,051-1 Kategória:

Leírás

A magyar pirospaprika őrlemény: a magyar pirospaprikának nagyon jó híre van. Nem is csoda, kiváló földben terem, viszont a mi éghajlatunkon nagyon drága az előállítása, ezért egyáltalán nem olcsó hazait venni! Aki viszont ragaszkodik hozzá, nem bánja meg, mert tud olyan gyönyörű lenni, mint a legjobb minőségű spanyol vagy akár perui paprikák.

A magyar pirospaprika őrlemény a legjobb választás mindenkinek, aki kolbászt szeretne keverni a saját receptje alapján és elkötelezte magát, hogy hazai eredetű paprikát fog használni!

Származási hely: Magyarország

A fűszerpaprika-őrlemény, különleges pirospaprika, a közönséges paprikából (Capsicum annuum) készült finomra őrölt por. A magyar gasztronómia jellegzetes fűszere, de persze számos más országban is használják. A fűszerpaprika őrlemény „különleges” jelzője csak a legjobb minőségű termékeket jelölheti, gyakorlatilag a régi gasztronómiában ez amolyan osztályon felüliséget jelentett.

A fűszerpaprika-őrleményeket az érzékszervi tulajdonságok, a fizikai, a fizikai-kémiai, illetve a kémiai jellemzők alapján a következő minőségi csoportokba (minőségekbe) lehet sorolni:

különleges vagy osztályon felüli paprika (min. 140 ASTA, import termékek esetén min. 160 ASTA)
– csemege vagy I. osztályú paprika (min. 100 ASTA)
– édesnemes vagy II. osztályú paprika (min. 80 ASTA)
– rózsa (80 ASTA alatt)

Az ASTA szám jelzi a paprika színének mélységét és színező képességét.

Mi, üzemünkben, a legjobb minőségű különleges spanyol paprikát használjuk és ajánljuk mindenkinek, mert ennek a minősége egyenletes és biztonságos, a magyarnál sokkal jobb ár érték aránnyal. Ha ilyet szeretne, akkor kattintson ide!

Ha csípős paprikát szeretne, akkor kattintson ide!

Ha valami igazán csípős kihívást keres, akkor ajánljuk az extra erős chiliporunkat. Ehhez kattintson ide!

Amennyiben kolbász töltésre adja a fejét, jó szívvel ajánljuk az alábbi céget, ahol a belet is be tudja szerezni hozzá! Holundarm Kft, a kimondhatatlanul magyar.

Az alábbi linken megtalálható a Magyar Élelmiszerkönyv paprikával foglalkozó része (2013): MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-211 számú irányelv Fűszerpaprika Ground paprika

https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%B6ns%C3%A9ges_paprika#A_pirospaprika_min%C5%91s%C3%A9ge

További információk

Tömeg N/A
Súly

1 kg, 5 kg

Egységár

6 800 Ft, 6 900 Ft